1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

31.05.2011

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

Derneğimizin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Dernek Lokalimizde çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler ve tüm şehitler anısına yapılan saygı duruşunun ardından genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2011 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.

Oylama sonucunda Sayın Ali Y. KOÇ yeniden 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığına seçildi. Ali Y. KOÇ Başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan:

Rıfat PERAHYA
Hande TİBUK
Ömer Koray UZUN

Başkanımız Ali Y. KOÇ, Genel Kurul Toplantısında yaptığı konuşmada; görev aldıkları süre içerisinde Fenerbahçe camiası için geliştirilen önemli projelere ve yürütülen faaliyetlere Derneğin kuruluş ilkeleri doğrultusunda destek verdiklerini belirterek, her aşamada 1907 Derneği Üyelerinin göstermiş olduğu samimi destek ve teşvik için teşekkürlerini sundu.

Yönetim Kurulu tarafından yürütülen faaliyetler ve son dönemdeki Dernek etkinlikleri hakkında üyeleri bilgilendiren Ali Y. KOÇ, yeni görev döneminde Dernek olarak üzerinde çalışılacak olan prjelerole ilgili açıklamalarda bulundu. Başkanımız sözlerini tamamlarken her zaman Fenerbahçe'nin yanında koşulsuz olarak yer alacak ve kuruluş felsefesine uygun çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.