1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

25.04.2016

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Nisan Pazartesi günü çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurul Toplantısı, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ile kısa süre önce aramızdan ayrılan dernek üyeleri Rüştü Cenap Yıldırım, Tevfik Erdal Akış, Ali Rıza Özkan ve 1907 Fenerbahçe Derneği Kurucu Başkanı Mustafa V. Koç anısına yapılan saygı duruşunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle başladı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2016 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.

Dernek üyelerimiz tarafından yapılan oylama sonucunda Sayın Ali Y. KOÇ yeniden başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Başkan:

BALOTAJ KURULU                       YEDEK ÜYELER
Ş. SELİM ERGÜDER                    KAYHAN KIRAÇ
ÜLKÜ FEYYAZ TAKTAK                 İ. ÖZMEN GENÇ

* Liste alfabetik olarak sıralandırılmıştır.

Dernek Başkanımız Ali Y. KOÇ Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada; görev aldıkları süre içerisinde Fenerbahçe camiası için geliştirilen önemli projelere ve yürütülen faaliyetlere Derneğin kuruluş ilkeleri doğrultusunda destek verdiklerini belirterek, her aşamada 1907 Derneği Üyelerinin göstermiş olduğu samimi destek ve teşvik için teşekkürlerini sundu. Sözlerine Yönetim Kurulu tarafından yürütülen faaliyetler ve son dönemdeki dernek etkinlikleri hakkında üyelere bilgi vererek devam eden Ali Y. KOÇ, ayrıca yeni görev döneminde Dernek olarak 1907’ye yakışır şekilde Kulübümüze katkı sağlayacak projelere imza atmak istediklerini belirtti.