1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul Yapıldı

17.04.2019

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul Yapıldı

Derneğimizin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan Çarşamba günü, üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ile kısa süre önce aramızdan ayrılan dernek üyeleri, Ahmet Mithat Ulaşan, Ali Raif Dinçkök, Murat Atım, Mehmet Ekinci ve onur üyelerimizden Emekli Oramiral Özden Örnek ile geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz efsanevi sporcumuz Can Bartu'ya yapılan saygı duruşu ile başladı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2019 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.

Dernek üyelerimiz tarafından yapılan oylama sonucunda A. Ruşen Çetin Başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu;