Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

24.04.2017

Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 24 Nisan Pazartesi günü üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantımız Başkanlık Divanı üyelerinin seçimi ve toplantı tutanaklarının imzası için Divan Heyeti'ne yetki verilmesiyle başladı. Ardından Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ve hayata veda ederek aramızdan ayrılan dernek üyelerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2017 çalışma dönemi bütçesinin görüşülerek onaylanması ve bütçe gider kalemleri arasında aktarma yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Derneğimizin geçmiş dönem faaliyetleri ve yeni dönem planlamaları üzerine yapılan konuşmaların ardından Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız sona erdi.