Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

27.04.2018

Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan Perşembe günü Yönetim Kurulu ve Dernek üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantımız, Başkanlık Divanı üyelerinin seçimi ve toplantı tutanaklarının imzası için Divan Heyeti'ne yetki verilmesiyle başladı. Ardından Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ve hayata veda ederek aramızdan ayrılan dernek üyelerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Toplamtımıza, Başkanımız Sayın Ruşen Çetin ve Genel Sekreterimiz Sayın Rıfat Perahya'nın Derneğimizin geçmiş dönem faaliyetleri ve yeni dönem planlamaları üzerine yaptığı konuşmalarla devam edildi. Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2018 çalışma dönemi bütçesinin görüşülerek onaylanması ve bütçe gider kalemleri arasında aktarma yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüyle Genel Kurul Toplantımız sona erdi.