Olağan Mali Genel Kurul Toplantimiz Dernek Lokalimizde Gerçekleştirildi

23.04.2014

Olağan Mali Genel Kurul Toplantimiz Dernek Lokalimizde Gerçekleştirildi

Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul toplantısı Dernek Lokalimizde 22 Nisan Salı günü Saat: 18:30'da üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Sayın Gökhan Akça'nın açılış konuşmasıyla başlayan Olağan Mali Genel Kurul toplantımız, sunulan önergeyle Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen Haşim Durusel tarafından yönetildi.

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler,  tüm şehitler anısına ve kısa süre önce aramızdan ayrılan hayatı boyunca Fenerbahçe değerleri ve sevgisiyle yaşamış, camiamızın önemli ismi Yüksel Günay, değerli üyelerimiz Reşat Kadri Pirinçci ve Erol Lodrik anısına yapılan saygı duruşunun ardından genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

Genel Sekreterimiz Sayın Gökhan Akça faaliyetlerle ilgili üyelerimizi bilgilendirdi. Yönetim ve Denetleme Kurulu'nun ayrı ayrı ibrası, bütçe plan ve izahatının görüşülüp onaylanmasını takiben dilek ve temenniler maddesine geçildi. Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız, faaliyetlerimiz, Fenerbahçemiz ve spor gündemine dair güncel konular üzerine karşılıklı soru-cevap bölümüyle sona erdi.