Olağan Mali Genel Kurul Toplantimiz Yapildi

26.04.2012

Olağan Mali Genel Kurul Toplantimiz Yapildi

Derneğimizin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün Dernek Lokalimizde çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler ve tüm şehitler anısına yapılan saygı duruşunun ardından genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

Divan Kurulu Başkanlığını Haşim Durusel'in yaptığı ve Genel Sekreterimiz Gökhan Akça moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2012 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim Kurulunca değiştirilmesi önerilen tüzük maddelerinin görüşülmesi aşamasına geçildi.

Dernek Tüzüğümüzde değişiklik yapılması önerilen maddelerin tek tek okunması ve oylanmasın ardından üyelerimizin dilek ve temennileriyle Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız sona erdi.