SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA

29.05.2018

SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA

Kulübümüz tarafından yapılan resmi açıklamayla, 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Genel Kurul Toplantısına katılacak olan kongre üyelerimizin aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda hazırlıklarını yapmaları gerektiğini önemle hatırlatırız.

"Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü'nde yapılacaktır.

Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 1.ve 2. günü olan 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde Genel Kurula katılım hakkı olan Üyelerimize, genel kurula giriş kartlarını alabilecekleri masa ve sıra numaraları ile oy kullanabilecekleri sandık ve sıra numaraları bildirilmiştir.

Buna göre Genel Kurul Üyelerimiz, kendilerine SMS olarak gönderilen masa ve sıra numaraları ile 02 Haziran Cumartesi günü saat 10.30'dan toplantı bitimine kadar ve 03 Haziran Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında genel kurul giriş kartlarını temin edebilecekleri gibi 03 Haziran Pazar günü de 10.00-17.00 saatleri arasında kendilerine bildirilen sandık ve sıra numarası ile oylarını kullanabileceklerdir.

SMS mesajı almayan Genel Kurul Üyelerimiz, 0216 542 19 40 - 0216 542 18 85 - 0216 542 19 39 numaralı telefonlardan ya da sicilkurulu@fenerbahce.org mail adresinden Sicil Kurulumuz ile irtibata geçerek sıra ve masa numaralarını öğrenebilirler.

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ilk gününde genel görüşmeler yapılacak olup; ikinci gün Başkan, Yönetim Kurulu ve Kurulların seçimi yapılacaktır.

Genel kurul giriş kartları her iki gün için geçerlidir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"