1907 Ünifeb Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

11.10.2011

1907 Ünifeb Olağan Genel Kurul Toplantisi Yapildi

1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği'nin seçim maddeli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 8 Ekim 2011 Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Derneği Lokali'nde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden dernek üyelerinin yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Ali Koç ve Sayın Ömer Temelli, 1907 Derneği Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Akça ve FSE temsilcisi Daniela Wurbs gibi isimlerin de katılım gösterdiği toplantı, Divan Kurulu Başkanı Yiğit Arın'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından şehitlerimiz, 1907 ÜNİFEB'e ve Fenerbahçe'ye emek vermiş merhumların anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklâl Marşı'yla başladı.

Genel Kurul'da ilk sözü Şubat 2011 - Ekim2011 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Berkol aldı ve geride bırakılan dönem içinde yapılanları değerlendirdi. Burak Berkol'un konuşmasının ardından Denetleme Kurulu Raporu'nun sunumu ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu’nun ibrası gerçekleştirildi. İbranın gerçekleştirilmesiyle söz alan ve seçime tek başkan adayı olarak giren Yusuf Dömekeli'nin gelecek dönem planlarını ve yeni dönem Yönetim Kurulu'nu tanıtımını içeren konuşmasından sonra kürsüye sırasıyla 1907 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Sayın Ali Koç ve FSE temsilcisi Daniela Wurbs çıkarak fikirlerini 1907 ÜNİFEB Dernek Üyeleri ile paylaştılar.

Konuşmaların ardından geçilen oylamada yeni dönem Yönetim Kurulu'nun 106 geçerli, 1 geçersiz oyla kabul edilmesinin ardından yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dömekeli, geçmiş dönem Yönetim Kurulu üyelerine birer teşekkür belgesi sundu. Son olarak geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Burak Berkol ve 1907 ÜNİFEB Onursal Başkanı Berkay Erdim'in de söz alarak dileklerini paylaşmalarıyla Olağanüstü Genel Kurul sona erdi.

Genel Kurul'un tamamlanmasının hemen ardından bir toplantı yapan 2011-2012 dönemi 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu görev dağılımını şu şekilde belirledi:

Başkan:
Yusuf DÖMEKELİ - Marmara Üniversitesi

Başkan Vekili:
Erkin BAYRAKÇI - Boğaziçi Üniversitesi

Başkan Yardımcıları:
Ahmet Selim KUL - Yıldız Teknik Üniversitesi
Burak ALTINDAL - Yıldız Teknik Üniversitesi
Eray ŞEN - Boğaziçi Üniversitesi

Genel Sekreter:
Öykü ARSLANOĞLU - Boğaziçi Üniversitesi (Organizasyon ve Projeler Komitesi Üyesi)

Kurumsal İletişim Sorumlusu:
Eray ŞEN - Boğaziçi Üniversitesi

Muhasip Üye:
Görkem TUNÇ - Marmara Üniversitesi (Ürün Komitesi Üyesi)

Organizasyon ve Projeler Komitesi Sorumlusu:
Enes ERDOĞAN - İstanbul Teknik Üniversitesi

Örgütlenme ve Üyelik Komitesi Sorumlusu:
Ahmet Selim KUL - Yıldız Teknik Üniversitesi

Tribün Komitesi Sorumlusu:
Lütfü KOÇOĞLU - Yıldız Teknik Üniversitesi

Ürün Komitesi Sorumlusu:
Yiğitcan ALTAŞ - İstanbul Teknik Üniversitesi

Veritabanı ve İstatistik Komitesi Sorumlusu:
Can Alkan ULUTÜRK - Yıldız Teknik Üniversitesi

Web Komitesi Sorumlusu:
Ender ÇEVİK - Yıldız Teknik Üniversitesi

Ali YILDIRIM - Pamukkale Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Çağatay KARLITEPE - Ankara Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Deniz YAĞIŞAN - İstanbul Üniversitesi (Tribün Komitesi)
İlkay DİKEN - İstanbul Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Mehmet YAĞCI - Dokuz Eylül Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Onur AKGÜL - İstanbul Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)
Sercan ÇETİN - İstanbul Teknik Üniversitesi (Tribün Komitesi)
Serhat GÜNEY - Beykent Üniversitesi (Örgütlenme ve Üyelik Komitesi)

Burak BERKOL başkanlığındaki Şubat 2011 - Ekim 2011 döneminde görev almış 1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, 1907 ÜNİFEB’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Yusuf DÖMEKELİ başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.

Genel Kurul fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği